Hoe gaat SubsidieGezocht te werk?

Je loopt rond met plannen voor jouw stichting of vereniging en voor de realisatie hiervan heb je geld nodig. Na één telefoontje weet je of SubsidieGezocht hierin iets voor je kan betekenen. Vervolgens gaan we in een oriënterend gesprek verder in op jouw ideeën. Wij zijn sterk in het meedenken en het vinden van creatieve oplossingen om zoveel mogelijk uit jouw project te halen. Wij voelen ons net zo betrokken bij jouw project als jij.

Uitgekiende fondsendatabase, projectplan en begroting

Na het kennismakingsgesprek stellen we een (project)plan en een begroting met dekkingsplan op. We raadplegen onze uitgekiende fondsendatabase om te selecteren welke fondsen het best aansluiten op jouw plan. Deze database gebruiken we ook als projectvolgsysteem, zodat we altijd up to date informatie over het project hebben en het tijdpad in de gaten kunnen houden. Vervolgens stellen wij de aanvragen naar de fondsen op. Deze aanvragen bestaan uit aanvraagformulieren en een wervingsbrief per fonds. SubsidieGezocht kan ook de volledige verzending van de aanvragen op zich nemen.

Projectmonitoring en eindverantwoording

Na toekenning van bijdragen door de fondsen sturen wij de bedankbrieven, terwijl jij  doorgaat met de voorbereiding van jouw project. Nadat jij de plannen van jouw organisatie hebt gerealiseerd, helpt SubsidieGezocht bij de eindverantwoording naar de fondsen. Dit is een belangrijk onderdeel van fondsenwerving. SubsidieGezocht ondersteunt je van idee tot realisatie. Lees de tips voor een geslaagde fondsenwerving en neem contact op om ons over jouw project te vertellen.

Zie ook fondsenwervingsbureausubsidieadvies, fondsen aanvragen en crowdfunding goede doelen voor meer informatie over de werkzaamheden van SubsidieGezocht. 

SubsidieGezocht: ondersteuning van idee tot realisatie

Tips:

  • Begin op tijd, fondsenwerving duurt 2 tot 6 maanden
  • Eigen middelen en/of zelfwerkzaamheid zijn een pre voor de fondsen
  • Zorg voor een duidelijke link tussen jouw project en jouw organisatie
  • Houd een duidelijke financiële administratie bij

Direct ons fondsenwervingsbureau inschakelen?

Om een vereniging of stichting draaiende te kunnen houden, zijn er financiële middelen nodig. Zonder geld is er nu eenmaal niet veel mogelijk. Om die reden schrijven veel organisaties fondsen aan. Heb je hier professionele hulp bij nodig? Schakel dan het fondsenwervingsbureau van SubsidieGezocht in. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0527 – 614 945. Ons kantoor vind je aan de Randweg 25 in Emmeloord. Wat kan ons fondsenwervingsbureau voor jouw initiatief betekenen?

Telefonisch subsidieadvies

Wil je weten of jouw plannen realistisch en haalbaar zijn en/of jouw plannen geschikt zijn voor subsidie- en fondsenwerving? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we je vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. Je bereikt ons telefonisch via 0527 – 614 945. Ook kun je aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

Wat doet een fondsenwerver?

Voor subsidieadvies ben je aan het juiste adres bij SubsidieGezocht. Wij zorgen er altijd voor dat de inhoud van de aanvraag aansluit op het beleid van een subsidieregeling of fonds. Ook denken wij graag met je mee bij het opstellen van een aanvraag. Wij zijn op de hoogte van alle voorwaarden van de regelingen en helpen jou en jouw doelgroep graag verder.

Onze tarieven ‘Helder en duidelijk’

SubsidieGezocht gaat graag voor jouw vereniging of stichting aan de slag. Maar je wilt natuurlijk wel waar voor je geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe. Als dat niet helder en duidelijk is.

No cure No pay!

Meer weten?

Meer weten over de werkwijze en garanties van SubsidieGezocht? Bekijk onze werkwijze op het gebied van subsidieadvies hier. Zie ook fondsenwervingsbureau, fonsenwerving goede doelen, fondsen aanvragen, crowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting voor meer informatie.

SubsidieManager

Speciaal voor professionele fondsenwervers ontwikkelde SubsidieGezocht de slimme tool SubsidieManager. Met SubsidieManager kun je eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen jouw project, subsidies en vermogensfondsen. 

SubsidieManager