Voor wie werft SubsidieGezocht?

Voor veel verenigingen en stichtingen kan SubsidieGezocht de ontbrekende schakel zijn die hen helpt met het werven van fondsen. Behalve het vinden van fondsen die het best aansluiten bij jouw doelstellingen, denken wij met je mee om zoveel mogelijk uit jouw project te halen. SubsidieGezocht werft vooral fondsen voor:

 • Zorg-gerelateerde initiatieven: woonvormen, ouderinitiatieven, dagbestedingsinitiatieven, (pleeg)zorgboerderijen, belevings- en beweegtuinen, snoezelruimten, aangepaste voorzieningen en materialen
 • Organisaties die belangen behartigen van of activiteiten organiseren voor mensen met een beperking: gehandicaptensport, patiëntenverenigingen, speciaal onderwijs
 • Buurt en welzijn: buurthuizen, speeltuinverenigingen, scouting, welzijnsorganisaties, hospices, inloophuizen, jongerencentra en activiteiten gericht op groepen met een achterstand zoals maatjesprojecten, weekendscholen, wijkactiviteiten
 • Internationale hulp: ontwikkelingsorganisaties, bouwen en renoveren van scholen, ziekenhuizen, weeshuizen en projecten gericht op educatie en voorlichting. Maar ook projecten gericht op watervoorzieningen, landbouw, duurzaamheid en economie.

Neem contact op om te ontdekken wat we voor jouw organisatie kunnen realiseren.

chat icoon

‘Voor vrijwel elk project kan SubsidieGezocht je hulp bieden in de vorm van advies, meedenken op maat en financiering uit fondsen. Elke non-profitorganisatie kan gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons subsidieadvies(bureau). SubsidieGezocht is jouw partner in kansrijke fondsenwerving.’

Peter Potter, oprichter van SubsidieGezocht

Direct ons fondsenwervingsbureau inschakelen?

Om een vereniging of stichting draaiende te kunnen houden, zijn er financiële middelen nodig. Zonder geld is er nu eenmaal niet veel mogelijk. Om die reden schrijven veel van dit soort initiatieven fondsen aan. Heb je hier professionele hulp bij nodig? Schakel dan het fondsenwervingsbureau van SubsidieGezocht in. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0527 – 614 945. Ons kantoor vind je aan de Randweg 25 in Emmeloord. Wat kan ons fondsenwervingsbureau voor jouw initiatief betekenen?

Onze werkwijze

Bij SubsidieGezocht kun je subsidieadvies aanvragen voor jouw vereniging of stichting. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar hoe pakken wij dit proces precies voor je op? En mocht je het door ons gegeven subsidieadvies willen volgen: hoe verlopen de stappen erna?

 • icoon
  Fase 1: het oriëntatiegesprek

  De eerste stap is natuurlijk het aanvragen van ons subsidieadvies. Dit doe je door contact met ons op te nemen. Je weet dan meteen of wij iets voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Is dit het geval? Dan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken wij graag al jouw ideeën. Vervolgens stellen wij een passend subsidieadvies voor je op. Dit doen wij op een creatieve manier, waarbij we zo veel mogelijk uit jouw project halen.

 • icoon
  Fase 2: bepalen en aanvragen fondsen

  Als onderdeel van ons subsidieadvies stippelen wij een project- en begrotingsplan uit. Op basis hiervan selecteren wij fondsen die het beste op jouw plan aansluiten. Dit doen wij door gebruik te maken van onze eigen fondsendatabase. Deze is altijd up-to-date en wordt ook gebruikt ook om de planning van jouw project in de gaten te houden. Wanneer je het met ons subsidieadvies eens bent, kunnen wij de aanvragen voor je opstellen én verzenden.

 • icoon

  Fase 3: monitoring en eindverantwoording

  Gefeliciteerd! Ons subsidieadvies was een groot succes. Een of meerdere fondsen hebben namelijk een bijdrage aan jouw project toegekend. Als adviseur sturen wij ze – natuurlijk uit jouw naam – ieder van hen een bedankbrief. Zo kun je je blijven richten op jouw project.

 • icoon
  Fase 4: afronding en verantwoording

  Daarnaast helpen wij he met de eindverantwoording van jouw project naar de fondsen toe. Op deze manier staan wij altijd voor je klaar. Van het eerste subsidieadvies tot de realisatie van jouw project.

Telefonisch subsidieadvies

Wil je weten of jouw plannen realistisch en haalbaar zijn en of jouw plannen geschikt zijn voor ? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we je vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. Je bereikt ons telefonisch via 0527 – 614 945. Ook kun je aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

Wat doet een fondsenwerver?

Voor subsidieadvies bent je aan het juiste adres bij SubsidieGezocht. Wij zorgen er altijd voor dat de inhoud van de aanvraag aansluit op het beleid van een subsidieregeling of fonds. Ook denken wij graag met je mee bij het opstellen van een aanvraag.Wij zijn op de hoogte van alle voorwaarden van de regelingen en helpen je en jouw doelgroep graag verder.

Onze tarieven ‘Helder en duidelijk’

SubsidieGezocht gaat graag voor jouw vereniging of stichting aan de slag. Maar je wil natuurlijk wel waar voor jouw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe. Als dat niet helder en duidelijk is.

No cure No pay!

Meer weten?

Meer weten over de werkwijze en garanties van SubsidieGezocht? Bekijk onze werkwijze op het gebied van subsidieadvies hier. Zie ook fondsenwervingsbureau, fonsenwerving goede doelen, fondsen aanvragen, crowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting voor meer informatie.

SubsidieManager

Speciaal voor professionele fondsenwervers ontwikkelde SubsidieGezocht het pakket SubsidieManager. Met de SubsidieManager kun je eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen jouw project en vermogensfondsen. 

SubsidieManager