Nieuws

Team SubsidieGezocht actief aan de slag met vitaliteit

Elk kwartaal houden we een bijeenkomst voor het SubsidieGezocht-team. Daarin bespreken we hoe het afgelopen kwartaal is gelopen en wat er op het programma staat voor het nieuwe kwartaal. In 2022 koppelen we onze kwartaalbijeenkomsten aan het thema vitaliteit.

Eigen niveau

Afgelopen week vertrokken we na de kantoorsessie van onze kwartaalbijeenkomst naar het buitenterrein van Puur Zelf Ontwikkeling in onze thuisbasis Emmeloord. Trainer GW zette ons eerst aan het werk met diverse bootcampoefeningen, waarbij we onder andere squats moesten doen en tijdens het hardlopen een tractorband achter ons aan moesten trekken. Het mooie was dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kon meedoen. In totaal deden we drie work-outrondes. Na elke ronde volgde een lijst met psychologische vragen.

Ademhaling

Na een uur met work-outs konden we fysiek bijkomen tijdens een presentatie van GW over vitaliteit. Daarbij legde hij uit hoe onze antwoorden op de vragen verband houden met dit thema. Vitaliteit gaat niet alleen over gezond eten en regelmatig bewegen, maar bijvoorbeeld ook over ademhaling. Na een inspannende middag gingen we vol nieuwe inzichten naar huis.