Vacature Accountmanager / business developer / business consultant (ca. 24-32 uur per week)

Vacature voor SubsidieManager, de slimste match

Ben jij die doorpakker die zelden met zijn mond vol tanden staat en commerciële kansen weet te benutten? Dat is mooi! Want wij zoeken een accountmanager. Of business developer. Of business consultant. Of commerciële eindbaas. Of… ach ja, what’s in a name. Wij zoeken gewoon een energieke nieuwe collega die ons helpt bij de uitrol van onze nieuwe tool: SubsidieManager.

 

HALLO! Wij zijn SubsidieGezocht, een plek voor iedereen om zichzelf te zijn. In de wereld van fondsen & subsidies helpen wij met het vinden van geld voor iedereen die het verschil wil maken. Met de door ons ontwikkelde SubsidieManager geven we professionele fondsenwervers een slimme tool om hun fondsenwerving eenvoudig en overzichtelijk te managen. Aan jou de taak om deze handige software tot een groot succes te maken.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Waarschijnlijk begin jij je dag, net als veel van je collega’s, met een goeie bak koffie. Als de cafeïne inkickt, open jij je mailbox. Ah top, de lead die je vorige week hebt benaderd, zoekt contact, je stuurt snel een mail terug. Je schakelt met onze vormgever om je idee te bespreken voor een handige whitepaper over onze tool. Na een lekkere lunch op vrijdag stap jij in de auto voor een afspraak bij een lead die graag een demo wil zien van SubsidieManager. De fondsenwerver is enthousiast en jouw weekend begint extra goed, want je hebt zojuist een nieuwe klant binnengehaald.