Meer impact maken met jouw fondsaanvraag

  

Meer impact maken met jouw fondsaanvraag

Het is onze missie om iedereen die het verschil wil maken, te helpen met het vinden van geld in de wondere wereld van fondsen en subsidies. Dat is ook de reden dat SubsidieGezocht de SubsidieGezocht Academy is gestart. Wij brengen onze praktijkkennis graag over op jou, of je nu een doorgewinterde fondsenwerver bent of net bent gestart. In onze trainingen combineren wij actuele tools & informatie, onze praktijkervaring en voorbeelden uit het veld. Om deze informatie op de beste manier op jou over te brengen, werken we samen met Petra Hoogerwerf van Sparkle Academy. Petra is onder andere auteur van het fondsenwervingsboek ‘Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart’ en een inspirerende trainer. Op 16 mei start de training ‘Schrijf sneller een fondsaanvraag met impact’.

 

Maak kennis met Petra en Kim

Als fondsenwerver heb je vaak niet veel tijd en budget om een fondsaanvraag op te stellen. Welke tools zijn er om dat sneller te doen en welke actuele informatie heb je nodig voor het gewenste resultaat? SubsidieGezocht geeft je in de training ‘Schrijf sneller een fondsaanvraag met impact’ tips en tricks om snel en succesvol fondsen te werven. Vermogensfondsen en subsidieverstrekkers bewegen op een hoog tempo, waarbij ze hun bestedingsbeleid en voorwaarden continu aanscherpen. Met een team van 15 personen houden we dat bij SubsidieGezocht doorlopend in de gaten. Daardoor zijn we in staat om onze informatie actueel en relevant te houden, zodat we écht impact kunnen maken. In de training laten we je kennismaken met de tools die wij hiervoor gebruiken. Petra Hoogerwerf geeft de training samen met ‘onze’ Kim Olaria, Senior Fondsenwerver bij SubsidieGezocht en dagelijks bezig met fondsenwerven. Door krachten te bundelen, weten Petra en Kim je aandacht vast te houden, te inspireren en je mee te nemen in het fondsenwerven van nu.

 

Tips en trics om écht impact te maken

Bij SubsidieGezocht weten we hoe je het verschil maakt. Deze kennis delen we graag met jou. Je kunt écht impact maken door het:

  • organiseren van informatie: je weet wat je nodig hebt om de fondsaanvraag voor te bereiden en te schrijven;
  • schrijven: je hebt de vaardigheden om impactvol te schrijven over dat wat fondsen terug willen zien;
  • toetsen: je bent in staat te toetsen of je klaar bent voor verzending en bij wie je de aanvraag kunt neerleggen;
  • werven: je weet hoe je een goed visitekaartje moet achterlaten. Dat is de eerste stap naar toekomstige, succesvolle projectaanvragen.

In de training zullen we hier verder op ingaan. Bovendien is de trainingsdag een mooie gelegenheid om andere fondsenwervers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Een maand na de training volgt een online terugkommoment waarin je je ervaringen kunt delen, van elkaar kunt leren en vragen kunt stellen. Uiteraard kun je voor brandende vragen tussentijds contact opnemen met Kim en Petra.

 

Meld je aan voor de training

De training van 16 mei is dus een mooie combinatie van de praktijkervaring en actuele tools & informatie van SubsidieGezocht en de inspirerende trainingservaring van Sparkle Academy. Wil jij leren hoe je fondsaanvragen met meer impact kunt schrijven? Lees dan hier meer over de training en meld je aan.

 

Let op: er hebben zich al 9 fondsenwervers aangemeld voor de training. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus reageer snel!