SubsidieGezocht op bijzondere vakantiebeurs

Arno en Hanneke hebben vrijdag 1 maart de stand van SubsidieGezocht en SubsidieManager bemand op de Aangepaste Vakantiebeurs in Kampen. Stichting Varende Recreatie organiseert deze beurs op Vakantieschip ‘Prins Willem Alexander’. Het schip heeft eerder al met de Aangepaste Vakantiebeurs aangelegd in Roermond, Cuijck, Rotterdam en Zaandam en nu dus in Kampen, waar Arno en Hanneke aan boord zijn gestapt.

De prettige sfeer op het schip straalt af op de beursgasten, die komen shoppen voor een voor hen geschikte vakantie. Tussen de bezoekers zijn ook een aantal mensen die, vanuit hun betrokkenheid met een stichting of andere non-profit organisatie, geïnteresseerd zijn in het aanbod van SubsidieGezocht en de SubsidieManager. Dankzij nuttige informatie van Arno en Hanneke kunnen zij vervolgstappen zetten voor hun organisatie.

 

Fondsenwerving uitbesteden of professionaliseren met SubsidieManager

Het leuke is dat ook standhouders meer willen weten over fondsenwerving. Voor sommige standhouders blijkt dit een nieuwe wereld. Na het horen van de mogelijkheden, willen ze graag actie ondernemen. Andere standhouders vertellen dat zij mede dankzij fondsenwerving hun activiteiten kunnen uitvoeren, maar bekennen het fondsen werven wel zeer bewerkelijk te vinden. Ze zijn dan ook blij om te horen dat SubsidieGezocht hen volledig kan ontzorgen door de fondsenwerving over te nemen. Ook zijn ze geïnteresseerd in de SubsidieManager, die hen tools aanreikt om hun fondsenwerving overzichtelijker en efficiënter te maken met toegang tot veel meer fondsen dat ze tot nu toe kennen.

 

Waardevolle Aangepaste Vakantiebeurs

De beursgasten en standhouders kijken terug op een mooie en waardevolle beurs. Op de website https://www.vakantieschip.nl/het-zit-er-weer-op/ staan deze reacties:

‘Mooi aanbod van verschillende aanbieders, die niet zo makkelijk op internet te vinden zijn.’

‘Goede mix van verschillende reizen en ook voor verschillende doelgroepen!’

‘We zijn zo blij met de warme ontvangst en persoonlijke aandacht die we van iedereen kregen.’

Kijk voor meer informatie over fondsenwerving op: https://subsidiegezocht.nl/fondsenwerving/. Info over de fondsenwervingstool SubsidieManager kun je vinden op https://subsidiemanager.nl/.