SubsidieManager

Super slimme software voor de professionele fondsenwerver

Met de SubsidieManager kun je als professionele fondsenwerver eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen jouw project en vermogensfondsen en kunt al je afspraken, notities en vorderingen in het systeem kwijt. SubsidieManager helpt je zelfs door het sturen van herinneringen, bijvoorbeeld wanneer het tijd is voor de eindverantwoording.

Naast dit handige systeem kun je altijd terugvallen op ons team van ervaren subsidiespecialisten. Zij helpen je graag bij al je vragen. Zo halen we samen het maximale uit jouw plannen.


Meer weten?

Kijk op SubsidieManager voor meer informatie en vraag een kosteloze demo aan. Daarna kun je ook nog eens 48 uur gratis gebruikmaken van alle faciliteiten van SubsidieManager. Doe er je voordeel mee! 

 

 

Hoe het begon

SubsidieGezocht werft al vele jaren fondsen en subsidies voor tientallen verenigingen & stichtingen in Nederland. In de loop van de tijd ontwikkelden wij voor eigen gebruik een slimme tool om alle projecten en fondsen slim te managen: SubsidieManager. De mate van kwaliteit werd dusdanig hoog dat we SubsidieManager hebben doorontwikkeld tot een professionele tool, geschikt voor de professionele fondsenwerver.

De voordelen van fondsenwerving met SubsidieManager

 

 • icoon
  De slimste match

  Zie in één oogopslag met welke vermogensfondsen jouw project een match heeft. Plus hoe groot jouw slagingskans (%) is. Je hoeft niet meer ellenlange resultatenpagina’s te screenen. Zo gaat je gericht te werk en bespaart je tijd.

 • icoon
  Hou grip & overzicht

  Welke aanvragen zijn ingediend, welke toezeggingen er zijn en welke gelden er zijn ontvangen en wat zijn de belangrijkste deadline? Alles op het overzichtelijke en naar jouw wens in te delen dashboard.

 • icoon
  Op tijd voor de deadline

  SubsidieManager herinnert je aan deadlines en openstaande acties door middel van slimme herinneringsmeldingen. Bijvoorbeeld voor het indienen van een verantwoording.

 • icoon
  Ondersteuning door subsidiespecialisten

  Voor praktische vragen staan onze medewerkers voor je klaar. Inhoudelijke vragen of hulp nodig? Ons team van ervaren subsidiespecialisten staat tot je beschikking.