Nieuws

Er hangt iets moois in de lucht

Nog heel even geduld

Er hangt iets moois in de lucht: SubsidieManager! Binnenkort introduceert SubsidieGezocht SubsidieManager: de slimste match om zelf fondsen te werven. In de database van SubsidieManager kun je geschikte fondsen en subsidies vinden voor jouw project, je kunt er alle acties en afspraken in bijhouden én het systeem kan je herinneringen sturen als je iets moet doen, zoals financiële stukken aanleveren of een bedankbrief sturen. Als jouw organisatie het liefst zelf fondsen werft, is SubsidieManager de perfecte online tool om jullie daarbij te helpen.

Fondsen en subsidies managen

Zo’n tien jaar geleden groeiden het team en het aantal projecten van SubsidieGezocht zo hard dat het noodzakelijk werd om ons administratieve proces te stroomlijnen. We gingen op zoek naar een bestaand softwarepakket. Toen we geen geschikte vonden, zijn we zelf een database gaan bouwen. In het pakket hebben we alle beschikbare informatie over fondsen en subsidies gezet. Verder is het een dynamisch pakket. We zetten elke uitgevoerde actie erin, waardoor het team op elk moment de status van een project kan raadplegen, gemaakte afspraken kan bekijken en bepalen of alle benodigde documenten binnen zijn. Met dit pakket kunnen we het fondsenwerven perfect managen. We hebben de database SubsidieManager genoemd.

Professioneel fondsenwerven

Waarom zouden we SubsidieManager alleen voor onszelf houden? We kunnen er veel ziekenhuizen, zorgorganisaties, welzijnsorganisaties en andere non-profitorganisaties die zelf hun fondsenwerving verzorgen mee helpen. Werk jij voor zo’n organisatie, dan kan SubsidieManager een enorme meerwaarde voor jullie hebben. Met SubsidieManager kunnen jullie je fondsenwerving professioneel uitvoeren en meteen zien welke fondsen en subsidies matchen met jullie project of organisatie. Dit is vooral interessant als het ‘vaste’ lijstje met fondsen dreigt op te drogen, waardoor de financiële hulp op termijn stokt.

Altijd up-to-date informatie

SubsidieManager, de slimste match tussen jouw project en fondsen & subsidies. Met SubsidieManager hebben we een soort mini-Google gecreëerd. Je voert gegevens in over jullie project en SubsidieManager laat direct zien welke fondsen en subsidies hierbij passen. Vervolgens kun je die organisaties benaderen voor een bijdrage. In SubsidieManager houd je daarna bij welke acties je hebt ondernomen. Ook wanneer anderen in jouw team de stand van zaken willen weten, krijgen zij alle gewenste informatie met een druk op de knop.

SubsidieManager, de slimste match

Het team van SubsidieGezocht is als helpdesk beschikbaar voor al jouw vragen over fondsenwerving. Dat is een grote meerwaarde van SubsidieManager. We hebben de ervaring in huis, dus maak er gebruik van!

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd of SubsidieManager interessant kan zijn voor jouw organisatie? Geef je gegevens door via de button ‘Als eerste op de hoogte’ op www.subsidiemanager.nl en je krijgt meteen bericht van ons als SubsidieManager live gaat. Zodra SubsidieManager actief is, kun je er 48 uur onbeperkt gebruik van maken. Een van onze medewerkers geeft je vooraf uitleg, zodat je alles uit SubsidieManager kunt halen. SubsidieManager, de slimste match tussen jouw project en fondsen & subsidies. Kijk voor alle info op www.subsidiemanager.nl.