Leer sneller een fondsenaanvraag met impact te schrijven

Een succesvolle fondsenwerving is cruciaal voor elke stichting en vereniging. Organisaties kunnen mede daardoor hun activiteiten voortzetten en de impact voor hun doelgroep vergroten.

SubsidieGezocht helpt stichtingen en verenigingen hier al mee door hen volledig te ontzorgen in fondsenwerving. Ook geven we organisaties toegang tot de SubsidieManager, zodat ze zelf de fondsenwerving kunnen doen. Maar er komt meer! Wij gaan namelijk onze kennis en ervaring met jou delen via de SubsidieGezocht Academy.

 

Voor startende én ervaren fondsenwervers

De trainingen van de SubsidieGezocht Academy helpen startende én ervaren fondsenwervers om hun fondsenwervings-inspanningen naar een hoger niveau te tillen. Als deelnemer krijg je de kans om actuele kennis te vergaren en vaardigheden te ontwikkelen die er écht toe doen. Trainers met vele jaren praktijkervaring geven de trainingen en bieden de deelnemers direct toepasbare handvatten.

 

Samenwerking
Op 27 februari hebben wij onze krabbel gezet onder de samenwerking met Petra Hoogerwerf van Sparkle Academy. Zij is een ervaren trainer en tevens auteur van ‘Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart’. Wij als SubsidieGezocht hebben als fondsenwervers jarenlange praktijkervaring. Met gebundelde krachten gaan wij fondsenwervend Nederland ondersteunen om nog meer impact te genereren.

 

Twee trainingen
Ben je geïnteresseerd, dan kun je meteen je geluk op, want we hebben al twee trainingen gepland! De eerste is op donderdag 16 mei. Deze dag leer je sneller een impactvolle fonds- en subsidieaanvraag te schrijven. De tweede training staat gepland op donderdag 6 juni en is zinvol voor fondsenwervers die hun financiële skills willen verbeteren.

 

Meer weten of aanmelden? Kijk op www.subsidiegezocht.nl/academy.