Over SubsidieGezocht

Voor organisaties die het verschil willen maken

Waarom?

Bij SubsidieGezocht vinden we dat iedereen toegang moet hebben tot alle mogelijke fondsen en subsidies. Zodat de meest mooie initiatieven en projecten gerealiseerd kunnen worden. Kortom: in de wondere wereld van fondsen en subsidies helpen wij met het vinden van geld voor iedereen die het verschil wil maken.

Hoe?

Hoe we dat doen? Wij ontzorgen organisaties compleet door het gehele traject van fondsenwerving en subsidieaanvragen uit handen te nemen. En voor bedrijven die zelf de tijd en de kennis in huis hebben, hebben we SubsidieManager ontwikkeld: een slimme tool waarmee je eenvoudig en overzichtelijk jouw project kunt managen.

Wie?

Het team van SubsidieGezocht bestaat uit professionals op het gebied van fondsenwerving. Geen subsidie of fonds is ons vreemd. Maar belangrijker: we zijn betrokken bij jouw doel en trekken graag samen met jou op in dit traject. Samen maken we van jouw project een succes! Maak hieronder kennis met ons team. 

 

Het team van SubsidieGezocht

SubsidieGezocht realiseert per jaar de fondsenwerving van 70 tot 80 projecten. Elk teamlid stelt zich graag aan jou voor. Ga met je muis over de foto’s voor een persoonlijke noot.