Nieuws

Onbeperkt Meedoen! voor mensen met een handicap

Maakt jouw organisatie zich hard voor mensen met een beperking? Wellicht kun je dan gebruikmaken van het ZonMw-programma Onbeperkt Meedoen! Deze subsidieregeling komt voort uit het VN-verdrag Handicap. Een handicap kan een verstandelijke, psychische, motorische of zintuigelijke beperking zijn, maar ook een chronische aandoening die de betrokkene structureel in het persoonlijke of maatschappelijke functioneren beperkt. SubsidieGezocht heeft al meerdere organisaties met succes geholpen bij het inschrijven op deze subsidieregeling.

 

Dien een verzoek in voor subsidie

Momenteel loopt de derde ronde van het ZonMw-programma. Er is in totaal € 600.000,- beschikbaar en per project wordt er maximaal € 100.000,- toegewezen. Tot 11 augustus kun je als organisatie een verzoek voor subsidie indienen. Een voorwaarde is dat de aanvraag wordt gedaan vanuit een samenwerkingsverband. Dit hoeft geen bestaand samenwerkingsverband te zijn, maar kan ook een samenwerking zijn die speciaal voor dit project in het leven is geroepen. Klik hier voor uitgebreide informatie over deze regeling en alle voorwaarden.

 

Of laat SubsidieGezocht het doen

Loop je al met een concreet plan rond, maar ontbreekt het je aan tijd om uit te zoeken of jouw project in aanmerking komt voor subsidie van Onbeperkt Meedoen!? Dankzij de ervaring van SubsidieGezocht met deze en vele andere subsidieregelingen kunnen wij je al snel vertellen of jouw project goede kans maakt. Ook kunnen we je ontzorgen bij het aanvragen van de regeling. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder.