Fondsenwervingsbureau

Ieder jaar zijn er vele stichtingen en verenigingen, die op zoek zijn naar een professioneel fondsenwervingsbureau. Niet zo vreemd, want door financiële schenkingen te verzamelen, kunnen jij en jouw collega’s werkzaamheden blijven uitvoeren. Gelukkig kan het team van SubsidieGezocht je verder helpen. Wij verzorgen jaarlijks de fondsenwerving van vele tientallen projecten. Als fondsenwervingsbureau zetten wij ons op deze manier in voor de maatschappij. 

Onze specialisaties

Het fondsenwervingsbureau van SubsidieGezocht zet zich breed in: iedere vereniging of stichting kan bij ons terecht. Wel hebben wij meer ervaring met initiatieven die zich richten op zorg, maatschappij en internationale hulp. Bij gerelateerde aanvragen weten wij dan ook snel welke wegen wij voor je moeten bewandelen. Als fondsenwervingsbureau hebben wij de meeste ervaring in het vinden van subsidies en schenkingen voor: Zorggerelateerde initiatieven

In een welvarend land als Nederland heeft iedereen recht op zorg. Ongeacht de inhoud van iemands portemonnee. Organisaties die deze zorg organiseren, hebben echter financiële middelen nodig om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren. Als fondsenwervingsbureau boren wij de juiste potjes voor je aan. Zo verzorgen wij fondsenwerving voor, o.a.:

 • Woonvormen;
 • Ouderinitiatieven;
 • Belevings- en beweegtuinen;
 • (Pleeg)zorgboerderijen;
 • Dagbesteding.

Initiatieven voor mensen met een beperking

Leven met een beperking kan soms een uitdaging zijn. In onze land zijn er gelukkig veel instanties actief, die de cliënt – en zijn omgeving – kunnen bijstaan. Van een (aangeboren) ontwikkelingsstoornis tot een zichtbare handicap: er staat altijd wel een organisatie voor hen klaar. Fondsenswervingsbureau SubsidieGezocht werkt al jaren samen met gerelateerde initiatieven, zoals:

 • Gehandicaptensport;
 • Patiëntenverenigingen;
 • Speciaal onderwijs.

Initiatieven voor internationale hulp

Hoe graag we het ook willen: het leven op aarde is geen utopie. Er zijn voldoende kwesties, die – internationaal gezien – onze aandacht nodig hebben. Denk hier bijvoorbeeld aan het milieu of aan ontwikkelingshulp. Ook voor dit soort doelen staat ons fondsenwervingsbureau graag voor je klaar. Denk aan:

 • Ontwikkelingshulp;
 • Projecten gericht op watervoorzieningen, landbouw, duurzaamheid en economie;
 • Bouwen en renoveren van scholen, ziekenhuis en weeshuizen;
 • Projecten gericht op educatie en voorlichting.

Initiatieven voor buurt en welzijn

Ook in de wijk zijn vaak veel non-profitorganisaties actief. Deze initiatieven richten zich dan voornamelijk op buurt en welzijn. Zo houdt ons fondsenwervingsbureau zich vaak bezig met projecten, zoals:

 • Scouting;
 • Buurthuizen;
 • Jongerencentra;
 • Speeltuinverenigingen;
 • Activiteiten, zoals: maatjesprojecten, weekendscholen en wijkactiviteiten;
 • Welzijnsorganisaties;
 • Inloophuizen;
 • Hospices.

Direct ons fondsenwervingsbureau inschakelen?

Om een stichting of vereniging draaiende te kunnen houden, zijn er financiële middelen nodig. Zonder geld is er nu eenmaal niet veel mogelijk. Om die reden schrijven veel van dit soort initiatieven fondsen aan. Heb je hier professionele hulp bij nodig? Schakel dan het fondsenwervingsbureau van SubsidieGezocht in. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0527 – 614 945. Ons kantoor vindt je aan de Randweg 25 in Emmeloord. Wat kan ons fondsenwervingsbureau voor jouw initiatief betekenen?

Onze werkwijze

Bij SubsidieGezocht kun je subsidieadvies aanvragen voor jouw vereniging of stichting. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar hoe pakken wij dit proces precies voor je op? En mocht je het door ons gegeven subsidieadvies willen volgen: hoe verlopen de stappen erna?

 • icoon
  Fase 1: het oriëntatiegesprek

  De eerste stap is natuurlijk het aanvragen van ons subsidieadvies. Dit doe je door contact met ons op te nemen. Je weet dan meteen of wij iets voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Is dit het geval? Dan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken wij graag al jouw ideeën. Vervolgens stellen wij een passend subsidieadvies voor je op. Dit doen wij op een creatieve manier, waarbij we zo veel mogelijk uit jouw project halen.

 • icoon
  Fase 2: bepalen en aanvragen fondsen

  Als onderdeel van ons subsidieadvies stippelen wij een project- en begrotingsplan uit. Op basis hiervan selecteren wij fondsen die het beste op jouw plan aansluiten. Dit doen wij door gebruik te maken van onze eigen fondsendatabase. Deze is altijd up-to-date en wordt ook gebruikt ook om de planning van jouw project in de gaten te houden. Wanneer je het met ons subsidieadvies eens bent, kunnen wij de aanvragen voor je opstellen én verzenden.

 • icoon

  Fase 3: monitoring en eindverantwoording

  Gefeliciteerd! Ons subsidieadvies was een groot succes. Een of meerdere fondsen hebben namelijk een bijdrage aan jouw project toegekend. Als adviseur sturen wij ze – natuurlijk uit jouw naam – ieder van hen een bedankbrief. Zo kun je je blijven richten op jouw project.

 • icoon
  Fase 4: afronding en verantwoording

  Daarnaast helpen wij je met de eindverantwoording van jouw project naar de fondsen toe. Op deze manier staan wij altijd voor je klaar. Van het eerste subsidieadvies tot de realisatie van jouw project.

Telefonisch subsidieadvies

Wil je weten of jouw plannen realistisch en haalbaar zijn en of jouw plannen geschikt zijn voor ? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we je vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. Je bereikt ons telefonisch via 0527 – 614 945. Ook kun je aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

Onze tarieven ‘Helder en duidelijk’

SubsidieGezocht gaat graag voor jouw vereniging of stichting aan de slag. Maar je wilt natuurlijk wel waar voor jouw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe. Als dat niet helder en duidelijk is.

No cure No pay!

Meer weten?

Meer weten over de werkwijze en garanties van SubsidieGezocht? Bekijk onze werkwijze op het gebied van subsidieadvies hier. Zie ook fondsenwervingsbureau, fonsenwerving goede doelen, fondsen aanvragen, crowdfunding goede doelen en teruggaaf energiebelasting voor meer informatie.

SubsidieManager

Speciaal voor professionele fondsenwervers ontwikkelde SubsidieGezocht het pakket SubsidieManager. Met de SubsidieManager kun je eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen jouw project en vermogensfondsen. 

SubsidieManager