Fondsen aanvragen

Fondsen aanvragen? Heb je een goed plan voor jouw vereniging of stichting? Subsidiegezocht kan je helpen met het realiseren van financiële middelen. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet hoe je aan de juiste financiële partners moet komen. Wij hebben hier veel ervaring in opgebouwd en beschikken over een groot en divers netwerk aan fondsen. Samen met jou kunnen wij om tafel gaan om een dekkingsplan en projectplan op te stellen. In onze fondsendatabase kunnen we bijpassende fondsen koppelen aan jouw project. Meer weten over fondsen aanvragen? Bel ons vrijblijvend via: 0527 – 614 945.

Fonds aanvragen? Wij begeleiden u!

Het fondsen aanvragen stopt niet alleen bij het adviseren. Nadat er samen een selectie is gemaakt voor de beste fondsen, stelt Subsidiegezocht ook de aanvragen naar deze fondsen op. In overleg is het ook mogelijk om de volledige verzending van de aanvragen te verzorgen. Samen met jou zorgen we ervoor dat er een mooie selectie aan fondsen voor jouw project wordt ingeschakeld. Subsidiegezocht hanteert een no cure no pay principe. Als er bij het fondsen aanvragen geen oplossing wordt gevonden, hoeft daar door jou ook geen vergoeding voor betaald te worden.

Voor wie werven wij?

Subsidiegezocht doet fondsaanvragen voor verschillende projecten en initiatieven. Je kunt bij ons terecht voor: Buurt- en welzijn projecten Zorg-gerelateerde initiatieven Organisaties met belangen voor activiteiten Fondsen gericht op internationale hulp. Wil je meer weten over onze afgeronde projecten? Lees verder op onze website. Wij beschikken over een projecten etalage waarbij je verschillende projecten uit de zorg, buurt en welzijn en Internationale hulp kan bekijken. Alvast een eerste tip van Subsidiegezocht: begin op tijd want fondsenwerving duurt zo’n 2 tot 6 maanden. Zorg daarnaast voor een duidelijke link tussen het project en jouw organisatie.

Contactinformatie

Fondsen aanvragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Subsidiegezocht om de mogelijkheden te bespreken. Ons team helpt je graag verder om jouw plannen te realiseren voor jouw vereniging of stichting! Bel ons via 0527 – 614 945 of stuur ons een e-mail. Bekijk al onze contactgegevens hier.

 

Zie ook fondsenwervingsbureausubsidieadvies, crowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting

Onze werkwijze

Bij SubsidieGezocht kun je subsidieadvies aanvragen voor jouw vereniging of stichting. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar hoe pakken wij dit proces precies voor je op? En mocht je het door ons gegeven subsidieadvies willen volgen: hoe verlopen de stappen erna?

 • icoon
  Fase 1: het oriëntatiegesprek

  De eerste stap is natuurlijk het aanvragen van ons subsidieadvies. Dit doe je door contact met ons op te nemen. Je weet dan meteen of wij iets voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Is dit het geval? Dan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken wij graag al jouw ideeën. Vervolgens stellen wij een passend subsidieadvies voor je op. Dit doen wij op een creatieve manier, waarbij we zo veel mogelijk uit jouw project halen.

 • icoon
  Fase 2: bepalen en aanvragen fondsen

  Als onderdeel van ons subsidieadvies stippelen wij een project- en begrotingsplan uit. Op basis hiervan selecteren wij fondsen die het beste op jouw plan aansluiten. Dit doen wij door gebruik te maken van onze eigen fondsendatabase. Deze is altijd up-to-date en wordt ook gebruikt ook om de planning van jouw project in de gaten te houden. Wanneer je het met ons subsidieadvies eens bent, kunnen wij de aanvragen voor je opstellen én verzenden.

 • icoon

  Fase 3: monitoring en eindverantwoording

  Gefeliciteerd! Ons subsidieadvies was een groot succes. Een of meerdere fondsen hebben namelijk een bijdrage aan jouw project toegekend. Als adviseur sturen wij ze – natuurlijk uit jouw naam – ieder van hen een bedankbrief. Zo kun je je blijven richten op jouw project.

 • icoon
  Fase 4: afronding en verantwoording

  Daarnaast helpen wij je met de eindverantwoording van jouw project naar de fondsen toe. Op deze manier staan wij altijd voor je klaar. Van het eerste subsidieadvies tot de realisatie van het project.

Telefonisch subsidieadvies

Wil je weten of jouw plannen realistisch en haalbaar zijn en of jouw plannen geschikt zijn voor ? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we je vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. Je bereikt ons telefonisch via 0527 – 614 945. Ook kun je aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

Wat doet een fondsenwerver?

Voor subsidieadvies bent je aan het juiste adres bij SubsidieGezocht. Wij zorgen er altijd voor dat de inhoud van de aanvraag aansluit op het beleid van een subsidieregeling of fonds. Ook denken wij graag met je mee bij het opstellen van een aanvraag.Wij zijn op de hoogte van alle voorwaarden van de regelingen en helpen jou en jouw doelgroep graag verder.

Onze tarieven ‘Helder en duidelijk’

SubsidieGezocht gaat graag voor jouw vereniging of stichting aan de slag. Maar je wilt natuurlijk wel waar voor je geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe. Als dat niet helder en duidelijk is.

No cure No pay!

Meer weten?

Meer weten over de werkwijze en garanties van SubsidieGezocht? Bekijk onze werkwijze op het gebied van subsidieadvies hier. Zie ook fondsenwervingsbureau, fonsenwerving goede doelen, fondsen aanvragen, crowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting voor meer informatie.

SubsidieManager

Speciaal voor professionele fondsenwervers ontwikkelde SubsidieGezocht het pakket SubsidieManager. Met de SubsidieManager kun je eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen Jouw project en vermogensfondsen. 

SubsidieManager