Nieuws

Hoe wil jij je woonplaats aantrekkelijker maken?

Woon je in Flevoland en heb je een mooi idee om de leefbaarheid in je woonplaats te vergroten, dan kun je in aanmerking komen voor een subsidie uit het Fonds Leefbaar Platteland Flevoland. SubsidieGezocht kan je helpen bij het aanvragen hiervan. Het Fonds Leefbaar Platteland wil initiatieven op het gebied van sport, cultuur, recreatie, toerisme, natuur of duurzaamheid graag stimuleren met een subsidie. Met jouw project kun jij het verschil maken en SubsidieGezocht helpt je daar graag bij. Fonds Leefbaar Platteland kan de helft van de projectkosten van jouw project dekken met een maximum van € 50.000,-. De regeling loopt tot 31 juli 2023. 

De voorwaarden                                               

Uiteraard moet je idee aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je plan echt bijdragen aan de leefbaarheid en een verbindende werking hebben. Als jij anderen enthousiast weet te maken, wordt je project van onderaf, dus bottom-up, ontwikkeld en breder gedragen en kan het een positief effect hebben op de saamhorigheid in je woonplaats. Met het Fonds Leefbaar Platteland wil de provincie Flevoland de energie en inspiratie van inwoners volop benutten, zodat er een verbonden platteland ontstaat met betrokken inwoners.

Dit doet SubsidieGezocht voor je

Ben je benieuwd wat SubsidieGezocht in dit verband voor je kan betekenen? Wij zijn sterk in fondsenwerving. Wij overleggen dagelijks met initiatiefnemers hoe we een project onder de aandacht kunnen brengen van fondsen. In een notendop is dit wat we doen: wij bespreken met jou het plan en geven advies, we schrijven het projectplan, onderbouwen het financiële plaatje, zorgen dat er op het juiste moment wordt gecommuniceerd met het fonds en wij dragen zorg voor de eindverantwoording. Tussendoor vragen we jou om inbreng en we houden je steeds op de hoogte van de voortgang van het proces. Ben je benieuwd of jouw idee in aanmerking komt? Neem gerust contact op en we kunnen je vaak al snel vertellen hoe groot de slagingskans is.