Crowdfunding goede doelen

Laat crowdfunding van goede doelen over aan SubsidieGezocht! Ons bedrijf heeft veel ervaring met het werven van fondsen en beschikt over een uitgekiende fondsendatabase. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij fondsen snel en effectief aanschrijven. Goede doelen bereiken meer met crowdfunding! Wil je een goed doel opzetten, maar beschik je niet over de financiële middelen? Ontdek dan welke werkwijze wij gebruiken bij de crowdfunding van goede doelen.

Voor welke goede doelen gaan we aan de slag?

Het is niet voor niets dat we op deze pagina telkens spreken van crowdfunding voor goede doelen. Wij richten ons namelijk specifiek op stichtingen en verenigingen, met initiatieven die iets bijdragen aan de samenleving. Geen pure commercie dus. Met crowdfunding voor goede doelen helpen wij financieel mogelijk maken wat op eigen kracht onhaalbaar bleek te zijn.

Op deze manier realiseren we jaarlijks crowdfunding voor zo’n zestig tot zeventig goede doelen. Deze ruime ervaring met fondsen aanschrijven namens verschillende soorten non-profitorganisaties maakt dat we snel kunnen inschatten of crowdfunding voor jouw goede doel een haalbare kaart is. We hebben nauwe contacten met talloze verschillende subsidieverstrekkers en fondsen en gaan gericht te werk. Geen losse flodders, maar meteen een schot in de roos. Daarbij hebben de volgende soorten initiatieven onze bijzondere aandacht:

 • Initiatieven gericht op de zorg, waaronder onder meer woonvormen, dagbestedingsinitiatieven, aangepaste voorzieningen en materialen;
 • Initiatieven gericht op mensen met een beperking, waaronder speciaal onderwijs, gehandicaptensport en patiëntenverenigingen;
 • Lokale initiatieven gericht op buurt en welzijn, zoals buurthuizen, hospices, jongerencentra en projecten voor mensen met een achterstand;
 • Internationale initiatieven gericht op ontwikkelingshulp in de ruimste zin des woords.

Schuif je idee niet zomaar aan de kant!

Herken je je in de volgende situatie? Je hebt een goed idee voor een goed doel, maar je beschikt niet over voldoende financiële middelen voor dat doel. Vaak genoeg schuiven verenigingen of stichtingen het idee zomaar aan de kant, maar dit is helemaal niet nodig! Wij helpen je bij het aanschrijven van de juiste fondsen voor jouw goede doel. Wij zorgen ervoor dat de aanvraag aansluit op het beleid van de fondsen. Wij kunnen die aanvragen voor je opstellen, maar bij crowdfunding van goede doelen is het ook mogelijk om de volledige verzending van aanvragen aan ons over te laten.

De realisatie van jouw plannen

Wij kunnen je helpen met crowdfunding van goede doelen voor niet-commerciële projecten. Na één telefoontje weet je al of SubsidieGezocht iets voor je kan betekenen. Blijkt na dit telefoongesprek dat wij iets voor je kunnen doen? Dan gaan wij samen met je aan tafel voor verdere uitwerkingen van jouw ideeën. Tijdens het gehele traject kun je van ons het volgende verwachten: betrokkenheid bij jouw project en creatieve oplossingen voor jouw project. Na een oriënterend gesprek stellen wij een begroting met dekkingsplan en een projectplan voor je op.

Méér dan crowdfunding voor goede doelen

Wat we feitelijk doen wanneer je bij ons aanklopt is beoordelen in hoeverre er fondsen beschikbaar zijn voor jouw initiatief. Indien dat het geval is kunnen wij deze fondsen voor je aanschrijven en je begeleiden in het hele proces. Maar crowdfunding voor goede doelen is breder dan dat. Wellicht wil je zelf een crowdfundingactie op touw zetten waarbij je de steun van ‘het publiek’ oproept. Hierbij denken onze projectleiders graag met je mee. We beperken ons niet tot het uitvoerende gedeelte, maar fungeren ook als klankbord. Alles om jouw goede doel tot een succes te maken!

Wat doen we concreet voor u?

Om je een beeld te geven van wat we met crowdfunding voor goede doelen voor je kunnen betekenen, vertellen we graag wat we concreet doen. Zoals gezegd gaan we in de eerste plaats dus na of er sprake is van fondsen of subsidies die aansluiten bij jouw initiatief. Daarbij maken we gebruik van onze uitgebreide fondsendatabase, die het mogelijk maakt heel gericht fondsen aan te schrijven. Daarnaast zorgen we ervoor dat de uiteindelijke aanvraag compleet en overtuigend is. Doordat we jaarlijks vele tientallen fondsen aanschrijven weten we exact wat een goede aanvraag behelst. En tot slot kunnen we met behulp van ons projectvolgsysteem goed monitoren hoe het er met de aanvraag voor crowdfunding van jouw goede doel voor staat.

SubsidieGezocht: crowdfunding goede doelen

Ben je van plan om SubsidieGezocht in te schakelen voor de crowdfunding van goede doelen? Wij raden je aan om op tijd te beginnen, want crowdfunding van goede doelen kan 2 tot 6 maanden in beslag nemen. Wij selecteren voor jouw plan de beste fondsen uit onze fondsendatabase. Oftewel, wij halen zoveel mogelijk uit jouw project! Neem contact met ons op voor meer informatie.


Zie ook subsidieadviesfondsenwervingsbureau, fondsen aanvragenfondsenwerving en teruggaaf energiebelasting.

Direct ons fondsenwervingsbureau inschakelen?

Om een stichting of vereniging draaiende te kunnen houden, zijn er financiële middelen nodig. Zonder geld is er nu eenmaal niet veel mogelijk. Om die reden schrijven veel van dit soort initiatieven fondsen aan. Heb je hier professionele hulp bij nodig? Schakel dan het fondsenwervingsbureau van SubsidieGezocht in. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0527 – 614 945. Ons kantoor vind je aan de Randweg 25 in Emmeloord. Wat kan ons fondsenwervingsbureau voor jouw initiatief betekenen?

Onze werkwijze

Bij SubsidieGezocht kun je subsidieadvies aanvragen voor jouw vereniging of stichting. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar hoe pakken wij dit proces precies voor je op? En mocht je het door ons gegeven subsidieadvies willen volgen: hoe verlopen de stappen erna?

 • icoon
  Fase 1: het oriëntatiegesprek

  De eerste stap is natuurlijk het aanvragen van ons subsidieadvies. Dit doe je door contact met ons op te nemen. Je weet dan meteen of wij iets voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Is dit het geval? Dan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken wij graag al jouw ideeën. Vervolgens stellen wij een passend subsidieadvies voor je op. Dit doen wij op een creatieve manier, waarbij we zo veel mogelijk uit jouw project halen.

 • icoon
  Fase 2: bepalen en aanvragen fondsen

  Als onderdeel van ons subsidieadvies stippelen wij een project- en begrotingsplan uit. Op basis hiervan selecteren wij fondsen die het beste op jouw plan aansluiten. Dit doen wij door gebruik te maken van onze eigen fondsendatabase. Deze is altijd up-to-date en wordt ook gebruikt ook om de planning van jouw project in de gaten te houden. Wanneer je het met ons subsidieadvies eens bent, kunnen wij de aanvragen voor je opstellen én verzenden.

 • icoon

  Fase 3: monitoring en eindverantwoording

  Gefeliciteerd! Ons subsidieadvies was een groot succes. Een of meerdere fondsen hebben namelijk een bijdrage aan jouw project toegekend. Als adviseur sturen wij ze – natuurlijk uit jouw naam – ieder van hen een bedankbrief. Zo kun je je blijven richten op jouw project.

 • icoon
  Fase 4: afronding en verantwoording

  Tot slot helpen wij je met de eindverantwoording van jouw project naar de fondsen toe. Op deze manier staan wij altijd voor je klaar. Van het eerste subsidieadvies tot de realisatie van jouw project.

Telefonisch subsidieadvies

Wil je weten of jouw plannen realistisch en haalbaar zijn en of jouw plannen geschikt zijn? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we je vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. Je bereikt ons telefonisch via 0527 – 614 945. Ook kun je aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

Onze tarieven ‘Helder en duidelijk’

SubsidieGezocht gaat graag voor jouw vereniging of stichting aan de slag. Maar je wilt natuurlijk wel waar voor je geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe. Als dat niet helder en duidelijk is.

No cure No pay!

SubsidieManager

Speciaal voor professionele fondsenwervers ontwikkelde SubsidieGezocht het pakket SubsidieManager. Met de SubsidieManager kun je eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen jouw project en vermogensfondsen. 

SubsidieManager