De voordelen van SubsidieGezocht voor jouw bedrijf?

Wil je meer weten over SubsidieGezocht en welke meerwaarde wij leveren voor onze klanten? Lees er hier alles over. 

 • icoon
  Kennis van de regelingen

  Zelf alle subsidieregelingen doorspitten? Natuurlijk niet! Een goed gesprek met de specialisten van SubsidieGezocht en je weet direct hoeveel kans jouw project maakt op goede funding.

 • icoon
  Doelgericht

  Waarom zou je met hagel schieten als je jouw doel duidelijk in zicht hebt? Het team van SubsidieGezocht schiet met scherp, omdat we goed weten welke fondsen of subsidies we moeten aanschrijven. Vanzelfsprekend sluit de inhoud van de aanvraag aan op het beleid van de fondsen.

 • icoon
  Volledige ontzorging

  Wij schrijven het plan voor je, regelen de aanvraag, helpen je bij de (financiële) verantwoording en wijzen je zelfs op andere financieringskansen voor jouw project.

 • icoon
  Succes verzekerd

  Van alle projecten die wij aannemen, wordt 95% daadwerkelijk toegekend.

Subsidieregelingen

Over welke subsidie het ook gaat, bij SubsidieGezocht is de meest gestelde vraag vrijwel altijd: ‘Komt mijn bedrijf in aanmerking voor deze subsidie?’. Een goed startpunt, maar vaak is er niet één maar meerdere subsidiemogelijkheden. Wij kennen ze allemaal en ontzorgen je dan ook graag volledig bij de selectie en aanvraag hiervan. Zelf alvast een kijkje nemen in een aantal subsidieregelingen? Zie onder. 

Bekijk alle regelingen

Onze tarieven ‘Helder en duidelijk’

SubsidieGezocht gaat graag voor jouw vereniging of stichting aan de slag. Maar je wilt natuurlijk wel waar voor je geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe. Als dat niet helder en duidelijk is.

No Cure No Pay!